לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
אוניברסיטת אריאל

אוניברסיטת אריאל - הפרעות בתקשורת B.A

תיאור התואר:

התכנית מיועדת להכשיר קלינאי תקשורת בתחומי השמיעה השפה והדיבור. דגש מיוחד יינתן לתחומי השפה והדיבור בקרב אוכלוסיות מיוחדות כגון ילדים עם בעיות בתחומי האוטיזם, לקויות למידה וכיו'ב. מטרת התוכנית היא להקנות ידע תיאורטי נרחב ולספק כלים מעשיים שיאפשרו לתלמיד להתמודד בבוא היום עם מגוון של ליקויים בתחום. התוכנית שמה לה למטרה לעצב קלינאי בעל ידע וכישורים מגוונים. קלינאי התקשורת יוכל בבוא היום להוות איש טיפול מוביל בצוות רב מקצועי שיעסוק בתכנון ופיקוח של תוכנית טיפולית מקיפה עבור ילדים בעלי ליקויים מורכבים [לדוגמא: אוטיזם].

כמו כן יילמדו נושאים שיספקו כלים כלליים למקצוע טיפולי ויעזרו בבניית מטפל רגיש ומתחשב. בנוסף תספק התוכנית לסטודנטים ידע מחקרי נרחב, שיאפשר ללומדים המעוניינים להמשיך ולהשתלם לתארים מתקדמים בנושאים הקשורים להפרעות בתקשורת.

ראש המחלקה: ד'ר אסתר בן יצחק
תעודה: B.A בהפרעות בתקשורת מטעם אוניברסיטת אריאל.

משך הלימודים: שלוש שנים וחצי [7 סמסטרים]. הלימודים יכללו קורסים עיוניים, תרגילים,תצפיות, סיורים והתנסות קלינית.
במסגרת הלימודים יוגשו שתי עבודות סמינריוניות בשנה הרביעית.
תנאי מעבר משנה לשנה: עמידה בכל הבחינות והעבודות בציון עובר בכל קורס וקורס עפ'י רשימת הקורסים.
נדרש ציון ממוצע 75 לפחות בכל הקורסים משנה לשנה ולסיום התואר.
עבודה מעשית: הסטודנטים בתוכנית הלימודים להפרעות בתקשורת יידרשו למלא את כל שעות התצפית והעבודה המעשית כמפורט בתוכנית הלימודים.
עבור כל סטודנט ימולא דו'ח עבודה מעשית, כאשר ציון המעבר בעבודה מעשית הוא 80 לפחות.

תנאי קבלה:
בוגרי י'ב - ממוצע בגרות: 90 ומעלה. ציון פסיכומטרי: 640. רמת אנגלית מתקדמים 1 ומעלה [מעל ציון 100 בפסיכומטרי/אמיר/אמיר'ם] 4 יח'ל במתמטיקה, 4 יח'ל באנגלית.
דרישות נוספות - עמידה בהצלחה בראיון אישי בפני ועדת הקבלה המחלקתית.
** תנאי הקבלה הם תנאי סף ולכן מועמד שלא עומד בנתונים אלה יידחה על הסף.[אין התייחסות לציון משולב].
** מאחר ומספר במקומות במחלקה מוגבל המחלקה שומרת לעצמה את הזכות לבחור בין המועמדים המתאימים ביותר.
** מועמדים בעלי תואר ראשון בממוצע 80 ומעלה יבחנו בהתאם לשיקול דעת ראש המחלקה.
בנוסף לסיפי הקבלה על סמך ממוצע בגרות וציון פסיכומטרי כנהוג במחלקה נדרשים גם מבחני מיון וראיונות. לפרטים נוספים על סיפי הקבלה ניתן לפנות ישירות לאוניברסיטה.
למידע נוסף מלא/י את פרטיך ושלח/י עכשיו..

מלא/י את פרטיך
ונחזור אליך בהקדם

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS