לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
חדשות לימודים
מכללות
מה ללמוד
הטבות לגולשי האתר
יעוץ והכוונה
מסלולי לימודים
ספרים
תחומים מובילים
תרגום ועריכה
אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בעמ
אגודת הסטודנטים
הקו האדום ישרת אלפי סטודנטים שיסעו ברכבת הקלה ללימודים במכללות ובאוניברסיטאות
לימודי העצמה נשית - מדוע אין חוג המטפח העצמה לנשים
האקדמיה כסביבה בטוחה
כיצד בוחרים התמחות במשפטים?
באיזי שף תוכלו ללמוד בישול ממיטב השפים
הכירו את איזי גרייד – מרכז הסיוע לסטודנט
מה חשוב לבדוק לפני שלוקחים הלוואה לכל לקוחות הבנקים?
תרגול פסיכומטרי במערכת מתקדמת
בחר קטגורית לימודים בחר תחום לימודים בקטגוריה בחר איזור

הידעתם? שתיית חלב מעודדת ירידה במשקל!

מחקר חדש, שהובל על ידי חוקרי אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, חושף כי מי ממשתתפיו שצרך יותר חלב ומוצריו ירדו יותר במשקל, בהשוואה לצרכני חלב נמוכים, ללא קשר בסוג הדיאטה, צריכת הקלוריות או המשקל ההתחלתי. המחקר התפרסם החודש בעיתוןAmerican journal of Clinical Nutrition .

צריכת חלב ברמה השווה ל-2-3 כוסות חלב ליום [מכל מוצרי החלב] היתה קשורה בירידה ממוצעת של כ-6 ק''ג במשקל, לעומת צריכה של חצי עד 1 כוסות חלב, שהיתה קשורה בירידה של כ-3 ק''ג בסיום שתי שנות מעקב.
המחקר בוצע בהובלתה של ד''ר דנית שחר, מהמרכז ע''ש דניאל אברהם לבריאות ותזונה בפקולטה למדעי הבריאות באוניברסיטת בן-גוריון. השתתפו בו למעלה מ-300 איש, אשר חולקו אקראית לשלוש סוגי דיאטות, דיאטה דלת-שומן, דלת פחמימות ודיאטה ים-תיכונית. המעקב אחרי המשתתפים נערך במשך שנתיים ועסק בהערכה של תכנית לירידה במשקל.
ד''ר שחר: ''מעבר לסידן ממוצרי חלב נמצא, בפעם הראשונה, שירידה במשקל מלווה בעליה ברמות ויטמין D בדם. בקרב אלו שירדו יותר במשקל היתה עליה גדולה יותר ברמות ויטמין D בדם. עד כה היה ידוע שבקרב אנשים עם עודף משקל רמות ויטמין D בדם הן נמוכות יותר מאנשים במשקל תקין, אך לא נבחן הקשר בין ירידה במשקל ושינוי ברמות הויטמין''.
ויטמין D הינו ויטמין הקשור בפעילויות רבות בגוף האדם כשהידועה ביותר מביניהן היא ספיגת סידן מהמזון ובריאות העצם. בשנים האחרונות מתברר שהויטמין קשור בפעילויות רבות נוספות כגון פעילות הקשורה באיזון מערכת החיסון, מניעת סרטן ועוד. מקורותיו מהמזון מעטות מאד ועיקר המקורות שלו הם חשיפה לשמש, מזונות מועשרים ודגים בעלי תכולת שומן גבוהה. שיעור החסר של הויטמין באוכלוסיה הוא גבוה במיוחד והולך ועולה נוכח הירידה בחשיפה לשמש הנובעת הן מעבודה משרדית והן משימוש בקרמים להגנה אשר מונעים את הפיכת הויטמין שנמצא בעור לפעיל.
המחקר הנוכחי נערך במימון מועצת החלב הישראלית, משרד הבריאות, קרן המחקר הגרמנית וקרן המחקר של מכון המחקר ע''ש ורוניקה ורוברט אטקינס.
אוניברסיטת בן גוריון
לימודי מדריכי תזונה ודיאטה
יעוץ לימודים

שם מלא:
עיר:
אימייל:
טלפון:
-
לימודים אינפו בגוגל
רכבת ישראל - לוח זמנים
מחשבון קלוריות מקיף
ויזה לאירופה
מהו מיתוג עסקי נכון, מיתוג מוצר או מיתוג חברה?
ביטוח לאומי אזור אישי
סרטי גמר
רכבת קלה
אימון אישי
הכשרת מאלפי חיות
רפואה וטרינרית משלימה
לימודים אינפו
פסיכומטרי
קוסמטיקה רפואית
לימודי מחשבים
לימודי איפור
לימודי קוסמטיקה וטיפוח
תואר בהנדסה בתל אביב
לימודי קוסמטיקה, קורס איפור
מכינה קדם אקדמית בווינגייט
לימודי הנדסה תואר B.Sc. בצפון
הכשרת מטפלים
לימודי רפואה משלימה
לימודי עיצוב אופנה
מכינה ללימודי רפואה בחו''ל
פסיכומטרי
לימודי הוראה חינוך
הכשרת מאלפי כלבים
המועצה להשכלה גבוהה
אינדקס עסקים
לימודים
אינדקס לימודים
בניית אתרים

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS