לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
חדשות לימודים
מכללות
מה ללמוד
הטבות לגולשי האתר
יעוץ והכוונה
מסלולי לימודים
ספרים
תחומים מובילים
תרגום ועריכה
אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בעמ
אגודת הסטודנטים
הקו האדום ישרת אלפי סטודנטים שיסעו ברכבת הקלה ללימודים במכללות ובאוניברסיטאות
לימודי העצמה נשית - מדוע אין חוג המטפח העצמה לנשים
האקדמיה כסביבה בטוחה
כיצד בוחרים התמחות במשפטים?
באיזי שף תוכלו ללמוד בישול ממיטב השפים
הכירו את איזי גרייד – מרכז הסיוע לסטודנט
מה חשוב לבדוק לפני שלוקחים הלוואה לכל לקוחות הבנקים?
תרגול פסיכומטרי במערכת מתקדמת
בחר קטגורית לימודים בחר תחום לימודים בקטגוריה בחר איזור

יזמות וניהול היי-טק באוניברסיטת בן-גוריון בנגב

במסגרת פרויקט חלוצי של מרכז בנג'יס: יזמות וניהול היי-טק באוניברסיטת בן-גוריון בנגב,
זכו בפרסים שלוש עבודות של סטודנטים, בתחרות ראשונה מסוגה להכנת תכנית עסקית מצטיינת, שנערכה בימים אלה באוניברסיטת בן-גוריון.


הפרס הראשון ניתן לתוכנית עסקית שהכין ד'ר אייל פימה, סטודנט למנהל עסקים במגמת יזמות וניהול היי –טק. התוכנית נכתבה עבור חברת סטארט אפ בתחום הביו-טק. הפרס השני ניתן עבור תוכנית עסקית שהכינו שני סטודנטים לתואר שני במגמת הנדסת תעשייה וניהול, שי לביא ועדית פלייס. התוכנית הוכנה עבור עסק בתחום הקוסמטיקה שמפעילה אמה של עדית. בתוכנית העסקית נבחנה האפשרות של העסק 'לקפוץ מדרגה, על ידי ביצוע השקעה ושינוי באסטרטגיה העסקית שלו'. הפרס השלישי ניתן עבור תוכנית עסקית לעסק שהוא ה'חלום' של הסטודנטית מירב דמארי, סטודנטית לתואר שני בהנדסה, הלומדת במקביל אומנות ועיצוב. החלום, של מירב הוא להקים עסק המשלב בין התחומים,שייתן פתרון כוללני 'עיצוב פנים – תחת קורת גג אחת'.
מאות סטודנטים השתתפו בפעילויות שמקיים מרכז בנג'יס ליזמות וניהול היי-טק, בשיתוף עם הרשות לעסקים קטנים והמרכז לטיפוח יזמות עסקית בבאר-שבע. 'פעילות זו חושפת את הסטודנטים לכיוון היזמי, מקנה להם כלים בתחום זה, ומסייעת להם הלכה למעשה במתו ייעוצים אינדיבידואליים ובקבוצות. פעילות כזו מקובלת בבתי ספר מובילים בעולם, ואנו שמחים שיכולנו להפעיל פעילות כזו גם אצלנו' אומרת ד'ר דפנה שוורץ, מנהלת המרכז. השנה ימשיך מרכז בנג'יס, במתן ייעוץ עסקי לסטודנטים ובקיום סדנאות וכנסים. לדברי ד'ר שוורץ, פעילות זו מרחיבה את אופציות התעסוקה של הסטודנטים, וכן פותחת בפניהם גם את המסלול של הקמת עסק עצמאי ולא רק עבודה כשכירים ומקנה להם כלים והידע ליישם אותו.
על מנת לעודד את הסטודנטים לרכוש כלים וידע כדי לבחון אופציות תעסוקתיות זו התקיימה במהלך שנת תשס'ד תחרות של 'הכנת תוכנית עסקית מצטיינת'.לתחרות היו רשאים לגשת כל הסטודנטים של אוניברסיטת בן-גוריון. לתחרות הוגשו 28 עבודות באיכות גבוהה ביותר, על ידי סטודנטים מהמחלקות: הנדסה, מערכות מידע, ביולוגיה, מלונאות ותיירות, מנהל עסקים ועוד.
'המטרה שלנו', מוסיפה ד'ר דפנה שוורץ 'היא לשמש גשר בין האקדמיה לשטח. במסגרת זו אנו מבצעים פרויקטים נוספים, כגון פרויקט של עידוד שיתוף פעולה של חברות היי-טק בנגב לבין חברות היי-טק בארה'ב, באזור סאן דיאגו. הפרויקט ממומן על הקרן לשיתוף פעולה טכנולוגי ומדעי ישראל ארה'ב USISTF. בפרויקט זה אנו מסייעים לחברות היי-טק בדרום לזהות שותפים פוטנציאליים בארה'ב, לרבות יצירת קשר ראשוני עמם'.

שם מלא:
עיר:
אימייל:
טלפון:
-
לימודים אינפו בגוגל
רכבת ישראל - לוח זמנים
מחשבון קלוריות מקיף
ויזה לאירופה
מהו מיתוג עסקי נכון, מיתוג מוצר או מיתוג חברה?
ביטוח לאומי אזור אישי
סרטי גמר
רכבת קלה
אימון אישי
הכשרת מאלפי חיות
רפואה וטרינרית משלימה
לימודים אינפו
פסיכומטרי
קוסמטיקה רפואית
לימודי מחשבים
לימודי איפור
לימודי קוסמטיקה וטיפוח
תואר בהנדסה בתל אביב
לימודי קוסמטיקה, קורס איפור
מכינה קדם אקדמית בווינגייט
לימודי הנדסה תואר B.Sc. בצפון
הכשרת מטפלים
לימודי רפואה משלימה
לימודי עיצוב אופנה
מכינה ללימודי רפואה בחו''ל
פסיכומטרי
לימודי הוראה חינוך
הכשרת מאלפי כלבים
המועצה להשכלה גבוהה
אינדקס עסקים
לימודים
אינדקס לימודים
בניית אתרים

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS