לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
חדשות לימודים
מכללות
מה ללמוד
הטבות לגולשי האתר
יעוץ והכוונה
מסלולי לימודים
ספרים
תחומים מובילים
תרגום ועריכה
אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בעמ
אגודת הסטודנטים
הקו האדום ישרת אלפי סטודנטים שיסעו ברכבת הקלה ללימודים במכללות ובאוניברסיטאות
לימודי העצמה נשית - מדוע אין חוג המטפח העצמה לנשים
האקדמיה כסביבה בטוחה
כיצד בוחרים התמחות במשפטים?
באיזי שף תוכלו ללמוד בישול ממיטב השפים
הכירו את איזי גרייד – מרכז הסיוע לסטודנט
מה חשוב לבדוק לפני שלוקחים הלוואה לכל לקוחות הבנקים?
תרגול פסיכומטרי במערכת מתקדמת
בחר קטגורית לימודים בחר תחום לימודים בקטגוריה בחר איזור

המכללה האקדמית תל חי בחוג חדש למדעי המזון

חוג חדש לתואר ראשון במדעי המזון יפתח בשנת הלימודים הבאה [תשס''ח] במכללה האקדמית תל - חי. החוג יצטרף לשאר החוגים הפועלים במסגרת הפקולטה למדעים וטכנולוגיה, בראשם עומדת הדיקנית פרופסור סנאית תמיר. תוכנית הלימודים תכשיר אנשי מקצוע למלא תפקידים מגוונים בתעשיית המזון על כל ענפיה

מטרת החוג להכשיר את בוגריו לתעסוקה בתעשיות המזון ובכל ענף המזון והוא ישא אופי תעשייתי בעיקרו, ויתבסס על מדעי החיים, הכימיה, התזונה וטכנולוגיות המזון המודרניות. בראש החוג תעמוד דר' פאולה בלינקי ומובילי החוג הם נשיא המכללה האקדמית פרופסור זקי ברק, שהיה בין מקימי הפקולטה למדעי המזון והביוטכנולוגיה בטכניון, ופרופסור משה טרופ, מומחה בעל שם המרצה כיום בחוג למדעי התזונה.
טכנולוג מזון הוא בעל מקצוע אקדמי העוסק בתכנון ובאחריות בצוע של ייצור מזון המתחיל מן התוצרת החקלאית מעת איסופה והנבתה עד הגעתה אל הצרכן. התשומות בייצור המזון כוללות הערכת טיב התוצרת החקלאית וחומרי הגלם, איתור חומרי הגלם, תהליכי יצור, אבטחת האיכות, הערכת התזונה, היגיינה וסניטציה, אחסון, עיצוב, שימור ואריזה. הטכנולוג הבכיר נוטל חלק חשוב ומכריע בצוות הניהול והאסטרטגיה של המפעל. במפעלים גדולים ובמוסדות מחקר שימושי הטכנולוג מבצע ו/או מנהל פרויקטים של מחקר ופיתוח כדי להמציא מוצרים חדשים ולשפר ולשכלל מוצרים קיימים ותהליכי ייצור. נוסף להכשרתם כטכנולוגים של מזון יקבלו הסטודנטים מיומנויות שיאפשרו להם לעסוק גם בתעשיות הקוסמטיקה ותרופות ובבצוע אנליזות במעבדות כימיות, ביוטכנולוגיות ומיקרוביולוגיות. טכנולוגים של מזון משמשים גם בפיקוח ממשלתי ומוניציפאלי על מפעלי מזון ומתקני שירותי מזון.
תוכנית הלימודים תכשיר אנשי מקצוע בטכנולוגיה של מזון שיוכלו למלא תפקידים מגוונים בתעשיית המזון על כל ענפיה ובתעשיות המבוססות על תהליכים ביוכימיים וביוטכנולוגיים הקשורים למזון, למוספי מזון, לחומרי גלם של מזון, לתרופות ולקוסמטיקה. מקומות העבודה האפשריים בהם יוכלו להשתלב בוגרי החוג יהיו מפעלי מזון, מוסדות מחקר ופיתוח ומעבדות בתחומי מדעי החיים, במכוני תקינה ובקרת איכות, במוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית המזון ושרותי המזון, בחברות תכנון וייעוץ ובמוסדות רפואיים.
יחודו של החוג בתל-חי מתאפיין בתוכנית אשר ישימו דגש על יצור חומרי גלם למזון, על הפקות תמציות טבעיות, על מזונות עתירי בריאות ועל פיתוח מוצרי מזון חדשים. בוגרי החוג שיהיו מעוניינים בכך יוכלו גם להמשיך בלימודים מתקדמים בביוטכנולוגיה, מדעי המזון והנדסת מזון, זאת עם השלמות מתאימות.
למידע על המכללה האקדמית תל - חי לחץ כאן...

 


שם מלא:
עיר:
אימייל:
טלפון:
-
לימודים אינפו בגוגל
רכבת ישראל - לוח זמנים
מחשבון קלוריות מקיף
ויזה לאירופה
מהו מיתוג עסקי נכון, מיתוג מוצר או מיתוג חברה?
ביטוח לאומי אזור אישי
סרטי גמר
רכבת קלה
אימון אישי
הכשרת מאלפי חיות
רפואה וטרינרית משלימה
לימודים אינפו
פסיכומטרי
קוסמטיקה רפואית
לימודי מחשבים
לימודי איפור
לימודי קוסמטיקה וטיפוח
תואר בהנדסה בתל אביב
לימודי קוסמטיקה, קורס איפור
מכינה קדם אקדמית בווינגייט
לימודי הנדסה תואר B.Sc. בצפון
הכשרת מטפלים
לימודי רפואה משלימה
לימודי עיצוב אופנה
מכינה ללימודי רפואה בחו''ל
פסיכומטרי
לימודי הוראה חינוך
הכשרת מאלפי כלבים
המועצה להשכלה גבוהה
אינדקס עסקים
לימודים
אינדקס לימודים
בניית אתרים

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS