לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
חדשות לימודים
מכללות
מה ללמוד
הטבות לגולשי האתר
יעוץ והכוונה
מסלולי לימודים
ספרים
תחומים מובילים
תרגום ועריכה
אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בעמ
אגודת הסטודנטים
הקו האדום ישרת אלפי סטודנטים שיסעו ברכבת הקלה ללימודים במכללות ובאוניברסיטאות
לימודי העצמה נשית - מדוע אין חוג המטפח העצמה לנשים
האקדמיה כסביבה בטוחה
כיצד בוחרים התמחות במשפטים?
באיזי שף תוכלו ללמוד בישול ממיטב השפים
הכירו את איזי גרייד – מרכז הסיוע לסטודנט
מה חשוב לבדוק לפני שלוקחים הלוואה לכל לקוחות הבנקים?
תרגול פסיכומטרי במערכת מתקדמת
בחר קטגורית לימודים בחר תחום לימודים בקטגוריה בחר איזור

מחשב לכל ילד בשפרעם

פרויקט 'מחשב לכל ילד' העניק 120 מחשבים חדשים לילדי שפרעם עד היום חולקו 260 מחשבים לילדי העיר. מקבלי המחשבים בפרויקט הם תלמידי העיר מכיתות ב' עד ח' שסיימו קורס של 60 שעות הדרכה במיומנויות השימוש במחשב. בין נושאי הדברים בטקס היו מנכ'לית הפרויקט אורלי תמיר וראש העיר שפרעם שהדגישו את החשיבות של יצירת חברה שוויונית ושל צמצום הפערים בחברה.
בתמונה: מתוך הקורס במיומנויות מחשב


טקס סיום הקורס נערך באולם העירייה בנוכחות ראש העיר מר עורסאן יאסין, מנכ'לית פרויקט 'מחשב לכל ילד' אורלי תמיר, מנהל מרכז להב'ה מר חאתם חסון ושיח' העדה הדרוזית בשפרעם.
פרויקט 'מחשב לכל ילד' שיתף פעולה עם ארגון אורט העולמי אשר תרם כיתת מחשבים לבית-ספר 'מקיף ג''. 18 ילדים מתוכו סיימו את הקורס במיומנויות השימוש במחשב.
בין התורמים המרכזיים של הפרויקט הם מיקרוסופט ישראל, אשר תורמת את כל תוכנות המחשבים לפרויקט משנת 1996, קרן אדמונד ג'יי ספרא, בית הכנסת הספרדי של יהדות לוס אנג'לס 'תפארת ישראל', סימנטק בע'מ ועוד.
אורלי תמיר מנכ'לית הפרויקט אמרה כי הפרויקט פועל לסגירת 'הפער הדיגיטלי' במוקדי התהוותו באמצעות השוואת התנאים הבסיסיים בתחום המחשוב, לרבות הציוד, זמן השימוש והידע בין ילדי השכבות המבוססות לבין ילדי השכבות החלשות. תמיר גם הוסיפה כי סולידאריות חברתית וערבות הדדית, היא לא רק חובה שמוטלת על כולנו אלא זכות גדולה שתשפר את החיים של כולנו. פרויקט 'מחשב לכל ילד' הנו היחיד הפועל בבתי הילדים והשפעתו חושפת את כל בני המשפחה לשימוש במחשב ובמאגרי המידע.
ראש העיר, עורסאן יאסין אמר בטקס כי עתה 120 ילדים נוספים יוכלו ליהנות ממחשבים חדשים שיחשפו אותם למאגר ידע עצום. הוא ציין כי יש לדאוג שלכל ילד יהיה מחשב ואינטרנט בבית כדי שנהפוך לחברה שוויונית שנעים לחיות בה. וכי תמשיך הפעולה המשותפת ביחד עם פרויקט 'מחשב לכל ילד' לצמצום הפערים בחברה.

 

 


שם מלא:
עיר:
אימייל:
טלפון:
-
לימודים אינפו בגוגל
רכבת ישראל - לוח זמנים
מחשבון קלוריות מקיף
ויזה לאירופה
מהו מיתוג עסקי נכון, מיתוג מוצר או מיתוג חברה?
ביטוח לאומי אזור אישי
סרטי גמר
רכבת קלה
אימון אישי
הכשרת מאלפי חיות
רפואה וטרינרית משלימה
לימודים אינפו
פסיכומטרי
קוסמטיקה רפואית
לימודי מחשבים
לימודי איפור
לימודי קוסמטיקה וטיפוח
תואר בהנדסה בתל אביב
לימודי קוסמטיקה, קורס איפור
מכינה קדם אקדמית בווינגייט
לימודי הנדסה תואר B.Sc. בצפון
הכשרת מטפלים
לימודי רפואה משלימה
לימודי עיצוב אופנה
מכינה ללימודי רפואה בחו''ל
פסיכומטרי
לימודי הוראה חינוך
הכשרת מאלפי כלבים
המועצה להשכלה גבוהה
אינדקס עסקים
לימודים
אינדקס לימודים
בניית אתרים

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS