לימודים אינפו לימודים אינפו
פורטל לימודים מס' 1 בישראל
www.limudim-info.co.il
מכללות | קורסים
התקשרו עכשיו למידע לימודים 03-921-3193
מידע לימודים טלפוני - מענה אנושי
לימודים  |  כתבות
חדשות לימודים
מכללות
מה ללמוד
הטבות לגולשי האתר
יעוץ והכוונה
מסלולי לימודים
ספרים
תחומים מובילים
תרגום ועריכה
אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בעמ
אגודת הסטודנטים
הקו האדום ישרת אלפי סטודנטים שיסעו ברכבת הקלה ללימודים במכללות ובאוניברסיטאות
לימודי העצמה נשית - מדוע אין חוג המטפח העצמה לנשים
האקדמיה כסביבה בטוחה
כיצד בוחרים התמחות במשפטים?
באיזי שף תוכלו ללמוד בישול ממיטב השפים
הכירו את איזי גרייד – מרכז הסיוע לסטודנט
מה חשוב לבדוק לפני שלוקחים הלוואה לכל לקוחות הבנקים?
תרגול פסיכומטרי במערכת מתקדמת
בחר קטגורית לימודים בחר תחום לימודים בקטגוריה בחר איזור

לילה כחול - מרתון רישום עירום במכון אבני חוזר לת'א

'לילה כחול' - המרתון לרישום עירום חוזר לתל אביב. מכון אבני לאמנות ועיצוב חוזר למסורת אירועי 'לילה כחול'- מרתון ייחודי לרישום וציור מודלי עירום. במכון יתקיימו אירועים מגוונים, ביניהם רישום ופיסול מודלי עירום בהנחיית אמנים ומורי המכון. המרתון יתקיים ב-28.12, החל משעה 17:00 ועד הזריחה, הכניסה ללא תשלום. שמעון צמרת, מנכ'ל 'מכון אבני לאמנות ועיצוב', מציין כי מדובר באירוע תרבותי אמנותי באווירה משוחררת ויצירתית.

מסורת המרתון לרישום ופיסול בעירום של 'מכון אבני לאמנות ועיצוב' חוזרת השנה ובגדול. עשרה דוגמנים ודוגמניות, בעירום מלא, יעמדו באולמות וישמשו מודלים לרישום ופיסול לסטודנטים, אמנים וחובבי אמנות מכל רחבי הארץ.
אמנים ומורי המכון ידריכו את הסטודנטים והאורחים ויקיימו הרצאות בנושא רישום בעירום. כמו כן, מספר ציירים ידועים כבר הודיעו על כוונתם להשתתף. יש לציין כי למרתון המסורתי של מכון אבני הייתה בעבר הצלחה רבה במשך שנים רבות והשתתפו בו כ-1,500 איש.
שמעון צמרת, מנכ'ל 'מכון אבני לאמנות ועיצוב', מציין כי: 'לאחר הפוגה של מספר שנים וההצלחה של המרתונים בשנים האחרונות, החלטנו להחזיר לסטודנטים ולמתעניינים באמנות את רישום המודלים בעירום. מטרת המרתון היא יישום טכניקות שונות והבנת הרישום באמצעות הגוף האנושי'. צמרת מדגיש ש'מדובר באירוע תרבותי אמנותי רב משתתפים באווירה משוחררת ויצירתית ורבים צפויים להשתתף בו'.
ב'מכון אבני לאמנות ועיצוב' מדגישים שלאירוע יוכלו להיכנס רק סטודנטים ואמנים עם חומרי רישום או פיסול, זאת במטרה למנוע ממציצנים להיכנס למקום ולהפריע לאווירת היצירה והחופש האמנותי. המרתון לרישום ופיסול בעירום של אבני מתקיים שנים רבות ומהווה מקום מפגש תרבותי ויצירתי לאמנים ולסטודנטים רבים.
פתיחה: יום א', 28.12 החל מהשעה 17:00 אחה'צ ועד הזריחה, במתחם התחנה החדש של 'מכון אבני לאומנות ועיצוב' רח' אילת 23 [כניסה דרך רח' אילת 17] תל אביב.
*שעות סיקור וצילום דוגמנויות העירום בין השעות 17:00- 20:00 בלבד.

בתמונה: איור של יעל גרוסמן.
למידע נוסף על לימודים במכון אבני לחץ/י כאן...

למידע על לימודי אמנות לחץ/י כאן...


שם מלא:
עיר:
אימייל:
טלפון:
-
לימודים אינפו בגוגל
רכבת ישראל - לוח זמנים
מחשבון קלוריות מקיף
ויזה לאירופה
מהו מיתוג עסקי נכון, מיתוג מוצר או מיתוג חברה?
ביטוח לאומי אזור אישי
סרטי גמר
רכבת קלה
אימון אישי
הכשרת מאלפי חיות
רפואה וטרינרית משלימה
לימודים אינפו
פסיכומטרי
קוסמטיקה רפואית
לימודי מחשבים
לימודי איפור
לימודי קוסמטיקה וטיפוח
תואר בהנדסה בתל אביב
לימודי קוסמטיקה, קורס איפור
מכינה קדם אקדמית בווינגייט
לימודי הנדסה תואר B.Sc. בצפון
הכשרת מטפלים
לימודי רפואה משלימה
לימודי עיצוב אופנה
מכינה ללימודי רפואה בחו''ל
פסיכומטרי
לימודי הוראה חינוך
הכשרת מאלפי כלבים
המועצה להשכלה גבוהה
אינדקס עסקים
לימודים
אינדקס לימודים
בניית אתרים

מידע לימודים
תחומי לימודים
מסלולי לימודים
קורסים נוספים
ייעוץ לימודים
פרסום באתר
כל הזכויות שמורות © 2003 לימודים אינפו / אינפו ערוצי מדיה ותקשורת בע"מ        תנאי שימוש      כתוב לנו      RSS